Foto’s met stijl: huwelijksreportages, portretfotografie en andere sfeervolle beelden

Magalie Cnudde fotografie - Mijn dienstenIk leg mensen, dieren en momenten vast op een speelse en creatieve manier. Huwelijksreportages en portretfotografie behoren tot de meest geraffineerde werken uit mijn portfolio. Ook voor dieren, evenementen en landschappen bent u bij mij aan het juiste adres. Voor opdrachten doorkruis ik het ganse land.

Fotografie met stijl

Een goede foto toont gevoelens. Voor mij bestaat fotografie uit emotie, sfeer en compositie. Zo geef ik de beelden een extra dimensie. Nooit te geposeerd, maar natuurlijk en spontaan. Bij elke fotoshoot wordt tijd genomen en kan je geheel jezelf zijn.

Ik ga professioneel tewerk, maar ga vooral voor een persoonlijke en spontane aanpak. Die persoonlijke aanpak zorgt voor de mooiste beelden die een speciaal moment, persoon of dier vereeuwigen.

Portretfotografie

Bent u op zoek naar een unieke momentopname? Of een mooi cadeau? Dan zorgt fotografe Magalie Cnudde voor vlijmscherpe portretfotografie met veel emotie en uitstraling. Zowel voor kinderen als volwassenen. Alleen, als koppel of in groep.

  

Huwelijksfotografie

Fotografe Magalie Cnudde vindt dit een van de leukste opdrachten. Een huwelijksdag is een bijzonder moment en zij gaat er helemaal in mee. Ze zorgt voor leuke, intieme en feestelijke foto’s van een onvergetelijke dag. Ze loopt mee van ’s ochtends tot ’s nachts.

  

Dierenfotografie

Wil u ook uw huisdieren op foto vastleggen? Ook hier ben ik heel gedreven in. Ik fotografeer uw huisdier waar het zich thuisvoelt, bij u thuis of op locatie. Samen zoeken we naar originele of herkenbare situaties, waarbij we jouw huisdier zonder stress en op een speelse manier fotograferen.

        

Laat van u horen

Mijn passie voor fotografie is mijn drijfveer. Elke dag probeer ik het beste resultaat te behalen. Neem daarom gerust contact op met mij voor dierenfotografie, portretfotografie en huwelijksreportages in het hele land.